Εύριστον-Παραδοσιακή συνταγή

Θα χρειαστούμε:

500 γρ. Ευριστόν “Πλαστήρι”

βούτυρο αγελάδος ή ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 4 λίτρα νερό να βράσουν. Αλατίζουμε καλά.

2. Βράζουμε το νερό και κλείνουμε τη φωτιά.

3. Ρίχνουμε το Ευριστόν στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για 3-4 λεπτά.

4. Σουρώνουμε και περιχύνουμε με καυτό βούτυρο. Σερβίρουμε με γιαούρτι κατά προτίμηση ή τυρί. Σε περίοδο νηστείας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ελαιόλαδο. Αντί για τυρί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζάχαρη και κανέλα ή καπνισμένη ψίχα από καρύδια και φουντούκια.

Θα χρειαστούμε:

500 γρ. Ευριστόν “Πλαστήρι”

βούτυρο αγελάδος ή ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 4 λίτρα νερό να βράσουν. Αλατίζουμε καλά.

2. Βράζουμε το νερό και κλείνουμε τη φωτιά.

3. Ρίχνουμε το Ευριστόν στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για 3-4 λεπτά.

4. Σουρώνουμε και περιχύνουμε με καυτό βούτυρο. Σερβίρουμε με γιαούρτι κατά προτίμηση ή τυρί. Σε περίοδο νηστείας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ελαιόλαδο. Αντί για τυρί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζάχαρη και κανέλα ή καπνισμένη ψίχα από καρύδια και φουντούκια.

Θα χρειαστούμε:

500 γρ. Ευριστόν “Πλαστήρι”

βούτυρο αγελάδος ή ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 4 λίτρα νερό να βράσουν. Αλατίζουμε καλά.

2. Βράζουμε το νερό και κλείνουμε τη φωτιά.

3. Ρίχνουμε το Ευριστόν στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για 3-4 λεπτά.

4. Σουρώνουμε και περιχύνουμε με καυτό βούτυρο. Σερβίρουμε με γιαούρτι κατά προτίμηση ή τυρί. Σε περίοδο νηστείας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ελαιόλαδο. Αντί για τυρί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζάχαρη και κανέλα ή καπνισμένη ψίχα από καρύδια και φουντούκια.