Πέτουρα σε μυδοσαγανάκι

Υλικά:

  • 500 γραμμάρια Πέτουρα ΠΛΑΣΤΗΡΙ
  • 250 γραμμάρια μύδια ψίχα
  • 500 γραμμάρια μύδια κέλυφος
  • 1 κονσέρβα κονκασέ
  • μισό κρεμμύδι ξερό
  • μία σκελίδα σκόρδο
  • μαϊντανός
  • μία πράσινη πιπεριά
  • μία κόκκινη πιπεριά
  • ρίγανη
  • 200 γραμμάρια τυρί φέτα
  • 200 γραμμάρια γραβιέρα Νάξου τριμμένη
  • 1 σφηνάκι ούζο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Υλικά:

  • 500 γραμμάρια Πέτουρα ΠΛΑΣΤΗΡΙ
  • 250 γραμμάρια μύδια ψίχα
  • 500 γραμμάρια μύδια κέλυφος
  • 1 κονσέρβα κονκασέ
  • μισό κρεμμύδι ξερό
  • μία σκελίδα σκόρδο
  • μαϊντανός
  • μία πράσινη πιπεριά
  • μία κόκκινη πιπεριά
  • ρίγανη
  • 200 γραμμάρια τυρί φέτα
  • 200 γραμμάρια γραβιέρα Νάξου τριμμένη
  • 1 σφηνάκι ούζο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Υλικά:

  • 500 γραμμάρια Πέτουρα ΠΛΑΣΤΗΡΙ
  • 250 γραμμάρια μύδια ψίχα
  • 500 γραμμάρια μύδια κέλυφος
  • 1 κονσέρβα κονκασέ
  • μισό κρεμμύδι ξερό
  • μία σκελίδα σκόρδο
  • μαϊντανός
  • μία πράσινη πιπεριά
  • μία κόκκινη πιπεριά
  • ρίγανη
  • 200 γραμμάρια τυρί φέτα
  • 200 γραμμάρια γραβιέρα Νάξου τριμμένη
  • 1 σφηνάκι ούζο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση