Πέτουρα σε μυδοσαγανάκι
Υλικά:
- 500 γραμμάρια Πέτουρα ΠΛΑΣΤΗΡΙ
- 250 γραμμάρια μύδια ψίχα
- 500 γραμμάρια μύδια κέλυφος
- 1 κονσέρβα κονκασέ
- μισό κρεμμύδι ξερό
- μία σκελίδα σκόρδο
- μαϊντανός
- μία πράσινη πιπεριά
- μία κόκκινη πιπεριά
- ρίγανη
- 200 γραμμάρια τυρί φέτα
- 200 γραμμάρια γραβιέρα Νάξου τριμμένη
- 1 σφηνάκι ούζο
- αλάτι
- πιπέρι
Υλικά:
- 500 γραμμάρια Πέτουρα ΠΛΑΣΤΗΡΙ
- 250 γραμμάρια μύδια ψίχα
- 500 γραμμάρια μύδια κέλυφος
- 1 κονσέρβα κονκασέ
- μισό κρεμμύδι ξερό
- μία σκελίδα σκόρδο
- μαϊντανός
- μία πράσινη πιπεριά
- μία κόκκινη πιπεριά
- ρίγανη
- 200 γραμμάρια τυρί φέτα
- 200 γραμμάρια γραβιέρα Νάξου τριμμένη
- 1 σφηνάκι ούζο
- αλάτι
- πιπέρι
Υλικά:
- 500 γραμμάρια Πέτουρα ΠΛΑΣΤΗΡΙ
- 250 γραμμάρια μύδια ψίχα
- 500 γραμμάρια μύδια κέλυφος
- 1 κονσέρβα κονκασέ
- μισό κρεμμύδι ξερό
- μία σκελίδα σκόρδο
- μαϊντανός
- μία πράσινη πιπεριά
- μία κόκκινη πιπεριά
- ρίγανη
- 200 γραμμάρια τυρί φέτα
- 200 γραμμάρια γραβιέρα Νάξου τριμμένη
- 1 σφηνάκι ούζο
- αλάτι
- πιπέρι