Μαγειρεύουμε Κοφτό με Χταπόδι

Τα Ζυμαρικά Το Πλαστήρι είναι άριστης ποιότητας και πλούσια σε γεύση από 100% σιμιγδάλι σκληρού σιταριού πιστοποιημένης καλλιέργειας.

Υλικά:

  • 1 κιλό χταπόδι
  • 500γρ κοφτό μακαρονάκι “Το Πλαστήρι”
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 ποτήρι ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι κρασί
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε το χταπόδι να βράσει μόνο με το ζουμί του. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε άλλα 20 λεπτά να βράσει. Ρίχνουμε τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε στην κατσαρόλα 1,5 λίτρο νερό και μόλις κοχλάσει ρίχνουμε το κοφτό μακαρονάκι “Το Πλαστήρι” και βράζουμε για 3 λεπτά.

Τα Ζυμαρικά Το Πλαστήρι είναι άριστης ποιότητας και πλούσια σε γεύση από 100% σιμιγδάλι σκληρού σιταριού πιστοποιημένης καλλιέργειας.

Υλικά:

  • 1 κιλό χταπόδι
  • 500γρ κοφτό μακαρονάκι “Το Πλαστήρι”
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 ποτήρι ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι κρασί
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε το χταπόδι να βράσει μόνο με το ζουμί του. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε άλλα 20 λεπτά να βράσει. Ρίχνουμε τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε στην κατσαρόλα 1,5 λίτρο νερό και μόλις κοχλάσει ρίχνουμε το κοφτό μακαρονάκι “Το Πλαστήρι” και βράζουμε για 3 λεπτά.

Τα Ζυμαρικά Το Πλαστήρι είναι άριστης ποιότητας και πλούσια σε γεύση από 100% σιμιγδάλι σκληρού σιταριού πιστοποιημένης καλλιέργειας.

Υλικά:

  • 1 κιλό χταπόδι
  • 500γρ κοφτό μακαρονάκι “Το Πλαστήρι”
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 ποτήρι ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι κρασί
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε το χταπόδι να βράσει μόνο με το ζουμί του. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε άλλα 20 λεπτά να βράσει. Ρίχνουμε τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε στην κατσαρόλα 1,5 λίτρο νερό και μόλις κοχλάσει ρίχνουμε το κοφτό μακαρονάκι “Το Πλαστήρι” και βράζουμε για 3 λεπτά.