Υλικά:
500γρ βίδες με λαχανικά "Το Πλαστήρι"
1 κούπα μαγιονέζα
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1 πιπεριά κόκκινη ή πράσινη ψιλοκομμένη
μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κούπα ψιλοκομμένο σέλινο
1κ.σ. μουστάρδα
1κ.σ. ζάχαρη
1κ.σ. ξύδι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις βίδες λαχανικών "Το Πλαστήρι" για 3-4λεπτά περίπου και τις σουρώνουμε με κρύο νερό. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τη μουστάρδα με τη μαγιονεζα, το ξύδι, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι. Βάζουμε τις βίδες σε μια μεγάλη πιατέλα και ρίχνουμε την πιπεριά, τη ντομάτα και το κρεμμύδι. Περιχύνουμε με το μείγμα της μαγιονέζας.