Αγαπημένες

Συνταγές

Μαντηλάκια στο τηγάνι

Εκτέλεση:

Βρέχουμε το κάθε μαντηλάκι κάτω από τη βρύση καλά και το κρατάμε όρθιο να στραγγίσει. Το αφήνουμε πάνω σε μια πετσέτα για 5-10 λεπτά για να μαλακώσει. Ανοίγουμε το μαντηλάκι στη μέση και βάζουμε τη γέμιση της αρεσκείας μας - γλυκιά ή αλμυρή. Σε ένα τηγάνι βάζουμε να κάψει μισό φλυτζάνι του καφέ λάδι και τηγανίζουμε από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσει. Για κάθε τηγάνισμα προσθέτουμε την ίδια ποσότητα λαδιού.

Επικοινωνία

Περίσταση Πιερίας 60100

[email protected]

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Σαββάτο

08,00 - 18,00

Καλέστε Μας

Τηλέφωνο: 2351076773

Κινητό: 6973052933

Ακολουθήστε μας